Leak: Website Xbox lekte mogelijk nieuwe Star Wars-game

Geplaatst: 12 juni 2020 17:52
Aangepast: 12 juni 2020 18:04

Een nieuwe, onaangekondigde Star Wars-game met de titel Star Wars: Squadrons lijkt gelekt te zijn vandaag op de Engelse-variant van de Xbox-website. Kort konden bezoekers naar wat game-art kijken van de nieuwe game, vooruitlopend op een officiële aankondiging van uitgever Electronic Arts.

De game-art toonde een Rebel-piloot en een Imperial TIE Fighter-piloot die rug aan rug staan. Ook waren er een reeks starfighters (X-Wing, A-Wing, Y-Wing, TIE Fighter, TIE Bomber, TIE Reaper) te zien die op het punt staan ​​te botsen. De Xbox-website toont ook de slogan "Piloten gezocht" en bevatte een pre-orderknop die verwees naar een verbroken link. Er waren geen andere details over het spel zichtbaar. Het gaat hier mogelijk dezelfde titel die in maart al eens door de PlayStation Store werd gelekt: Star Wars: Project Maverick.

Uiteraard moet het bovenstaande met een korreltje zout worden genomen, aangezien Electronic Arts zelf nog geen officiële aankondiging heeft gedaan.

Bron: Xbox

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord