Leak: Volgende uitbreiding World of Warcraft heet Shadowlands

Geplaatst:
Aangepast: 29 oktober 2019 11:34

Het is nog maar een paar nachtjes slapen tot de grote onthulling tijdens BlizzCon, maar de volgende uitbreiding voor World of Warcraft schijnt gelekt te zijn. Deze volgende uitbreiding van World of Warcraft heet volgens geruchten Shadowlands.

World of Warcraft: Battle for Azeroth is inmiddels al een jaar oud en de uitbreiding loopt zo langzaamaan tegen het einde van haar leven aan. Tijdens het aankomende BlizzCon kunnen we verwachten wat de laatste toevoegingen gaan zijn aan deze uitbreiding, maar we kunnen tevens ook een voorproefje krijgen van de uitbreiding die Battle for Azeroth op gaat volgen. Er gaan inmiddels geruchten op social media rond dat deze volgende uitbreiding Shadowlands gaat heten en het verhaal van Bolvar Fordragon, de nieuwe Lich King na Arthas Menethil, gaat volgen. Op de Blizzard Gear Store, de online winkel voor merchandise van Blizzard, is namelijk een productpagina in de directory te vinden die een afbeelding bevat van Bolvar die we nog niet eerder hebben gezien. Dataminers hebben daarnaast ook veel informatie over Bolvar en zijn leger Death Knights kunnen vinden in de testservers van de 8.3-patch van Battle for Azeroth.

Of Shadowlands inderdaad de volgende uitbreiding van World of Warcraft wordt, kunnen we hopelijk zien tijdens BlizzCon 2019, dat op 1 en 2 november plaatsvindt.

Bron: Wowhead
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord