Vanquish
  • ONTWIKKELAAR PlatinumGames Inc.
  • EERSTE RELEASEDATUM 22 oktober 2010
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Third Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Leak: Vanquish krijgt remaster

De third-person shooter Vanquish gaat een remake krijgen. Dat werd bekend nadat de aankondiging van de remaster gelekt werd op de webwinkel van Microsoft.

Vanquish kwam bijna tien jaar geleden uit op op de Xbox 360 en PlayStation 3. De game kreeg over het algemeen goede recensies en je kan onze review over Vanquish hier vinden. Nu is er vandaag naar voren gekomen dat de game een remaster gaat krijgen. Dit komt door een lek op de Microsoft Store, daar kan je de remaster namelijk al vinden met beschrijving, screenshots en geplande releasedatum. Zo staat er dat de Vanquish remaster gepland staat voor een release in februari 2020.

De Vanquish remaster komt 18 februari 2020 uit op de Xbox One. Of de game ook op de PlayStation 4 gaat uitkomen is nog niet bekend.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?