Leak: The Wolf Among Us seizoen twee details gelekt

Geplaatst: 7 december 2020 19:22
Aangepast: 7 december 2020 19:22

Via een leak weten we wellicht meer over het tweede seizoen van The Wolf Among Us. Deze informatie werd gedeeld op de website Reddit met een bewijsstuk.

Volgens de leaker komt er binnenkort een teaser trailer en een "achter de schermen" trailer uit. De cast wordt bekendgemaakt. Zo zien we de terugkeer van Adam Harrington als Bigby Wolf en Erin Yvette als Snow White. Andere bekende namen zoals Troy Baker maken ook een opkomst. Het verhaal van deze game speelt zich af twee jaar na de evenementen van de originele game. We blijven vooral in New York actief, maar gaan uiteindelijk ook naar Vermont, omdat daar een Fable vermist raakt. Voor het eerst is Snow White speelbaar in de game, als deze leak accuraat blijkt natuurlijk. Bekijk hier de trailer van The Wolf Among Us seizoen twee. Wellicht krijgen we meer te horen tijdens The Game Awards.

onbekend

Als de leak waar blijkt te zijn, kunnen we het tweede seizoen van The Wolf Among Us verwachten in de winter van 2021.

Bron: Imgur
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Wolf Among Us 2

Series

-

Uitgever

Telltale Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Telltale Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord