The Long Dark
  • ONTWIKKELAAR Hinterland
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 augustus 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Open-World, Survival
  • GAMELINER SCORE -

Leak: The Long Dark komt naar Xbox Game Pass

Survivalgame The Long Dark zou zomaar binnenkort op Xbox Game Pass kunnen verschijnen. Dit blijkt uit de onderstaande leak van de Microsoft Rewards Quest.

Via het Rewards Quest systeem zien we hier een screenshot van het homescherm. Daarin zien we The Long Dark tussen alle andere beschikbare Xbox Game Pass titels staan. Het Rewards Quest systeem houdt in dat de spelers bepaalde games van Xbox Game Pass kunnen spelen voor Microsoft Points. Nu dat The Long Dark tussen deze line-up is verschenen, is het plausibel dat de survivalgame gevestigd in Canada toegevoegd gaat worden. Een aantal maanden geleden vierde The Long Dark de release van hun derde episode.

The Long Dark XGP leak

The Long Dark is nu beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wanneer de game daadwerkelijk op Xbox Game Pass verschijnt lees je dat terug, hier bij Gameliner.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?