Leak: The Last of Us Part II spoilers zijn gelekt

Geplaatst:

The Last of Us Part II heeft het moeilijk op het moment. Na het uitstellen van de game duiken er nu enorme spoilers op van het verhaal op YouTube.

Wees gerust, ik ga hier niet vertellen wat er precies gelekt is. Wat ik wel ga melden, is hoe het gebeurd is. Bij Naughty Dog loopt het niet helemaal lekker en het gerucht gaat dat er een paar medewerkers conflicten hadden met de ontwikkelaar zelf. Er zou ruzie gemaakt zijn omdat er niet genoeg betaald zou zijn, ondanks bepaalde deals in de contracten van de medewerkers. Eén van deze medewerkers nam toen het heft in eigen handen en zetten enorme spoilers van de game haar verhaal online op YouTube. Diverse communities, zoals de Last of Us subreddit, doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen de spoilers te zien krijgen. Toch nieuwsgierig geworden? Een snelle zoektocht door YouTube en je hebt ze gevonden. Naughty Dog heeft nog niet gereageerd op de leaks of geruchten over hun werkvloer.

The Last of Us Part II staat gepland voor een release dit jaar.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord