Leak: Super Smash Bros. Ultimate krijgt Stage Builder-modus

Geplaatst: 11 april 2019 12:10

Het ziet ernaar uit dat Super Smash Bros. Ultimate een Stage Builder-modus krijgt. We kunnen namelijk een glimp van deze modus opvangen in de nieuwste trailer voor de game.

In de nieuwste trailer die Nintendo online heeft gezet, kunnen we zien hoe een jongen samen met zijn vrienden Smash Ultimate speelt. Wat echter veel mensen is opgevallen, is dat in de eerste twee seconden van de trailer een nieuwe modus te zien is. We zien dan namelijk hoe de jongen zijn controller oppakt met op de achtergrond zijn tv-scherm. Op dat tv-scherm zien we de "Games and More-"optie uit het menu. Rechtsonder zien we heel wazig een nieuwe menuoptie staan, die in de huidige versie van de game niet aanwezig is. Dit is namelijk de Stage Builder-modus. Zoals de naam al zegt, kun je in deze modus je eigen slagveld creëren. De Stage Builder was in Super Smash Bros. Brawl en Super Smash Bros. for Wii U ook al aanwezig, dus het is niet zo gek dat deze modus ook naar Super Smash Bros. Ultimate komt.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Deze maand wordt de nieuwste update, versie 3.0, verwacht. Wellicht komt de Stage Builder-modus met deze update naar de game.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord