Leak: Star Wars 1313 screenshot lekt online

Sommige wonden genezen nooit. Zelfs jaren nadat het bekend was gemaakt dat Star Wars 1313 geannuleerd is, lekt er een nieuwe screenshot online.

De screenshot werd origineel gepost op Reddit. Star Wars 1313 had een ander soort verhaal, eentje die we niet echt gewend zijn van een Star Wars game. Het ging namelijk een duister verhaal vertellen over de levens van al het tuig in het heelal. De speler kwam in de schoenen te staan van een premiejager. Je ziet ook in de screenshot hieronder dat het karakter pantser draagt die erg veel lijkt op de Mandalorian. We zien ook dat het personage een soort Blaster Rifle heeft, een granaat en een vlammenwerper (rechtsonder). Eerder deze maand lekte er een Star Wars game via PlayStation.

Star Wars 1313 leak1

Star Wars 1313 gaat het levenslicht waarschijnlijk nooit zien. Wat vinden jullie hiervan? Jammer of hebben we al genoeg Star Wars media?

BRON Reddit

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?