Leak: Sonic Origins cover art gelekt

Geplaatst:

Sonic Origins heeft in Zuid-Korea een rating gekregen. Het lijkt er dus op dat de game toch nog op de planning staat voor 2022. Ook is er cover art gelekt voor de game.

Sonic Origins werd voor het eerst bekendgemaakt in mei 2021 tijdens de Sonic Central presentatie van Sega. In diezelfde presentatie werd Sonic Colours Ultimate onthuld en werd er gesproken over een next-gen Sonic game, die later Sonic Frontiers bleek te zijn. Naast de rating van de game is er ook cover art gelekt online van Sonic Origins, die gevonden schijnt te zijn op de PlayStation servers. De Koreaanse beoordelingscommissie heeft de game geclassificeerd voor "alle gebruikers", wat niet echt een verrassing is, aangezien het een compilatie is van 16-bit Sonic-spellen. Dit is één van de eerste dingen die we over Sonic Origins te horen hebben gekregen sinds de oorspronkelijke aankondiging in mei 2021. Sonic Origins is een retro compilatie van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 3 en Sonic & Knuckles.

Het lijkt er dus op dat Sonic Origins nog steeds op de planning staat voor 2022. Een specifieke releasedatum is er echter nog niet.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Origins

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 juni 2022

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord