De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Leak: Sims 4 Spa Day krijgt een refresh

Uit een officiële leak van de Sims website blijkt dat de Sims 4 Spa Day een refresh krijgt die een hoop extra content toevoegt aan de game pack.

De officiële website van de Sims maakte onlangs een aantal aanpassingen in de backend van hun webpagina voor de Sims 4 Spa Day game pack. Google speelde hier al snel op in met een nieuwe headline voor de webpagina die leest: 'We gaan jouw spa-day refreshen! Een refresh betekent dat we de kern van een game pack nemen en deze verder uitbreiden in dat thema door nieuwe mogelijkheden toe te voegen die de ervaring nog beter maken'. Er werd al een aantal weken gehint naar een refresh van een van de game packs, maar nu weten we eindelijk welke het gaat worden. Als je de game pack al in je bezit hebt, wordt de refresh een gratis update.

Meer details over de refresh van The Sims 4 Spa Day krijgen we tijdens de digitale showcase van EA later vandaag.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?