Check al onze gamescom content hier!

Leak: Screenshots Left 4 Dead 3 gelekt

YouTuber Tyler McVicker heeft 29 screenshots ontdekt die lijken op een level dat bedoeld was voor Left 4 Dead 3. In een video op zijn YouTube-kanaal legt hij uit waarom deze screenshot waarschijnlijk voor de shooter waren.

Left 4 Dead 3 was in ontwikkeling bij Valve, maar ergens in 2017 is de stekker uit dat project getrokken. Dit tot grote teleurstelling onder de vele fans, die tot vandaag de dag nog steeds hopen op een aankondiging van een derde Left 4 Dead-game. Met de ontdekking van McVicker strooit hij nog wat extra zout in de diepe wonden van de fans, doordat de screenshots afkomstig lijken te zijn van Left 4 Dead 3. Over zout gesproken, McVicker is een betrouwbare bron, maar niets van zijn theorie over deze screenshots is officieel bevestigd en moet dus met een korrel zout genomen worden. Toch lijkt zijn theorie wel aannemelijk, omdat in één van de screenshots ook een generator te zien is, zoals we die ook kennen uit de Left 4 Dead-games.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?