Half-Life: Alyx
  • ONTWIKKELAAR Valve Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, VR
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Leak: Screenshots Half Life: Alyx gelekt

Het leek er even op dat Half Life Alyx zonder leaks ging uitkomen, maar helaas zijn er nu toch een aantal screenshots gelekt. De foto's zijn verschenen op het fotoplatform Imgur.

Half Life Alyx is een actie game die vorig jaar door ontwikkelaar Valve werd aangekondigd. De game speelt zich af tussen Half Life 1 en Half Life 2, de twee eerdere delen uit de first-person shooter franchise. Er was nog weinig over deze game bekend. Op de trailer en wat kleine nieuwtjes na is het volledig stil gebleven rond de game. Alleen lijkt het er nu op de er toch dingen zijn gelekt. Het gaat om negen screenshots die op het fotoplatform Imgur zijn geplaatst door The JQK Team en gemaakt lijken te zijn in Half Life: Alyx. Je kan één van de gelekte foto's hieronder bekijken.

Half Life Alyx

Half Life: Alyx komt maart 2020 uit op de pc en vr.

BRON Imgur

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?