Leak: Releaseschema Capcom mogelijk gelekt

Het volledige releaseschema van Capcom voor de aankomende drie jaar is mogelijk gelekt. De gamemaker heeft op dit moment last van een ransomware-aanval van hackers.

Sinds vorige week heeft Capcom last van de cyberaanval. Eerder hadden de hackers al e-mails over Street Fighter 6 en details over Resident Evil: Village naar buiten gebracht. Nu is mogelijk het algehele releaseschema van Capcom uitgelekt. In dat document is de planning van de gamemaker tot 2024 te zien. In de lijst zijn onder andere verwijzingen te vinden naar Street Fighter 6, een vervolg op Dragon's Dogma, een nieuwe Resident Evil-game die staat gepland voor eind 2024 en remakes voor de games Final Fight en Power Stone. De lijst is echter al bijna een jaar oud, dus er bestaat een kans dat de lijst ondertussen niet meer actueel is.

Dragons Dogma

Ondertussen heeft Capcom zelf op de ransomware-aanval gereageerd. Volgens de ontwikkelaar hebben de hackers mogelijk 350.000 documenten van de gamemaker in handen gekregen. Ze zeggen op dit moment druk bezig te zijn met de aanval een halt op te roepen en hopen het verdere uitlekken van andere documenten en persoonlijke gegevens van het personeel te voorkomen.

BRON Eurogamer

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?