Leak: Releasedatum The Witcher-serie gelekt

Geplaatst: 12 september 2019 18:56
Aangepast: 13 september 2019 09:54

De releasedatum voor The Witcher-serie is gelekt. Netflix heeft in een Facebook-bericht per ongeluk laten weten wanneer we de The Witcher-serie mogen verwachten.

Het komt niet vaak voor dat Netflix releasedatums van grote series lekt, maar het is er nu toch een keer van gekomen. Vandaag publiceerde Netflix een Facebook-post, met daarin namen van een paar grote series. In de lijst stond aangegeven hoeveel nachtjes slapen het nog duurt voordat de nieuwe series op de streamingdienst verschijnen. Even later werd de Facebook-post alweer offline gehaald, maar nieuwswebsite Redanian Intelligence was er op tijd bij. Zij slaagde erin om een screenshot te maken van de lijst, net voordat de post werd weggehaald. In deze lijst vinden we ook het antwoord op hoelang de Witcher-serie nog op zich laat wachten. Als gamers zitten we hier natuurlijk met smart op te wachten.

Mocht de lijst inderdaad kloppen, dan treffen we The Witcher-serie ergens in december op Netflix.

Bron: Redanian Intelligence

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition

Series

The Witcher

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

15 oktober 2019

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord