Leak: Releasedatum COD: Black Ops Cold War ontdekt

Geplaatst:
Aangepast: 26 augustus 2020 21:13

Call of Duty: Black Ops Cold War zou zomaar dit jaar al uit kunnen komen. Dit hebben dataminers ontdekt via bestanden in de game en juridische documenten.

Vorige week is Call of Duty: Black Ops Cold War, na een lange tijd aan geruchten over de setting, geteased door Activision. Een releasedatum was toen nog niet bekend gemaakt, maar dataminers wachten er natuurlijk niet op totdat die datum officieel wordt bekendgemaakt. Ze hebben namelijk via gamebestanden en gelekte juridische documenten van de aankomende verschillende versies van de game de releasedatum ontdekt. Dataminers hebben daarnaast bestanden gevonden waarin staat dat de onthulling van de multiplayermodus volgende maand plaatsvindt. Ook komt er misschien een open bèta naar de game, maar het is nog afwachten totdat Activision zelf van zich laat horen.

Als we de gelekte informatie moeten geloven, komt de game uit op 13 november 2020 en is de onthulling van de multiplayermodus al op 9 september. Call of Duty: Black Ops Cold War komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en voor de pc exclusief op BattleNet. Het is nog onbekend wanneer de game uitkomt voor next-gen consoles.

Bron: Call of Duty Tracker
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops Cold War

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

13 november 2020

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord