Leak: Rainbow Six Siege Year 5 Pass details gelekt

Geplaatst: 15 januari 2020 16:50

Er zijn een aantal verschillende details gevonden over de Year 5 Pass van Rainbow Six Siege. Reddit gebruiker Ignotusartifex deelde de informatie die verborgen was in update 4.2.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege wordt door Ubisoft nog steeds volledig ondersteunt, waarbij ze elk jaar een nieuwe pass uitbrengen die toegang geeft tot meerdere extra's. De details van de Year 5 Pass zijn nu via Reddit naar buiten gekomen. Een van de grote details in de leak is dat Ubisoft in jaar vijf maar zes nieuwe personages uitbrengt, terwijl dit in de voorgaande jaren er altijd acht waren. Ook de zeshonderd credits worden niet gegeven in jaar vijf. De Year 5 Pass brengt onder andere nog tien procent korting in de Rainbow Six Siege winkel, exclusieve personalisatie extra's en dertig procent extra Battle Points. Volgens de leak is de Year 5 Pass weer een jaar geldig en eindigt op 31 januari 2021.

De details en prijs van de Year 5 Pass van Rainbow Six Siege moeten door Ubisoft nog officieel aangekondigd worden. Het is nog niet officieel bekend wanneer de Year 5 Pass beschikbaar is.

Bron: Reddit

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord