Leak: Pokémon Sword en Shield bevatten nog zeldzamere Shiny Pokémon

Geplaatst: 21 november 2019 09:54
Aangepast: 21 november 2019 20:41

Alsof ze al niet zeldzaam genoeg waren, bevatten Pokémon Sword en Shield nog zeldzamere Shiny Pokémon. Dit werd onlangs ontdekt door een dataminer.

Elke Pokémon-fan heeft vast een keer geprobeerd om een Shiny Pokémon, een Pokémon met een ander kleurenschema dan normaal, te bemachtigen. Sommigen zijn er zelfs al een of meerdere tegengekomen in hun games. Deze Pokémon zitten al sinds de tweede generatie Pokémon-games in de game en zijn ontzettend zeldzaam. Door de jaren heen is het wel gemakkelijker geworden om ze te verkrijgen, maar in Pokémon Sword en Shield is de kans dat je er een tegenkomt nog steeds 1 op 4.096. Een dataminer met de naam Kaphotics heeft nu in de code van de nieuwe Pokémon-games een Shiny-variant gevonden die nog zeldzamer is dan normaal. Een normale Shiny Pokémon laat naast een ander kleurenschema ook een aantal sterretjes zien wanneer je de Pokémon tegenkomt of in een gevecht uitzendt. Volgens Kaphotics zit er nog een andere Shiny-variant in de game die in plaats van sterretjes, glimmende vierkantjes laat zien. De kans dat je deze Pokémon tegenkomt is echter ontzettend klein. De kans dat deze namelijk verschijnt is volgens de dataminer 1 op 65.536.

Pokémon Sword en Shield zijn momenteel te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord