Leak: PlayStation Plus-games april gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 24 maart 2020 20:32

Het is nog even wachten op een officiële aankondiging, maar de PlayStation Plus-games van april zijn vroegtijdig gelekt. Zo kunnen we volgende maand aan de slag met zowel Uncharted als DiRT.

Normaal gesproken worden de PlayStation Plus-games van de volgende maand iets later bekendgemaakt, maar die van april zijn toch al eerder uitgelekt. Twitteraar Nibellion, die in het verleden wel vaker juiste informatie heeft gelekt, maakte onlangs bekend dat we volgende maand kunnen genieten van Uncharted 4: a Thief's End en van DiRT Rally 2.0. De twee games waren aanvankelijk te zien in een video van het PlayStation Access-kanaal op YouTube, maar die video is inmiddels niet meer te zien. De PlayStation Plus line-up van maart bestond uit Shadow of the Colossus en Sonic Forces. Het ziet er naar uit dat de line-up van volgende maand ook weer uit twee grote titels bestaat.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat de line-up van gratis PS Plus-games op het laatste moment wijzigt. Echter lijkt het er voor nu op dat we volgende maand Uncharted 4 en DiRT Rally 2.0 krijgen.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord