Pokémon Shield
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Leak: Nintendo spoilt per ongeluk nieuwe Gym Masters

Nintendo America tweette vandaag dat de Gyms in de Galar regio groter zullen zijn dan ooit tevoren. Ook zeiden ze in de tweet dat er Gym Masters te vinden zijn.

De tweet is snel na de publicatie verwijderd. Veel fans speculeren dat Nintendo hier per ongeluk een nieuwe feature van de komende games heeft gespoiled. Het is nog niet verder bekend wat dan het verschil tussen Gym Leaders en Gym Masters gaat zijn.

Pokémon Sword & Shield worden later dit jaar gereleased.

BRON Pokékalos

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?