Leak: Nintendo lekt nieuwe Kirby-game voor de Switch

Geplaatst:

Nintendo heeft een paar uur voor de Nintendo Direct per ongeluk een nieuwe Kirby-game gelekt. Het nieuwste avontuur van onze roze vriend verscheen vroegtijdig in de releasekalender van Nintendo Japan.

Gisteren kwam dan eindelijk het moment waar veel Nintendo-fans al een tijd op wachtten: de aankondiging van een nieuwe Nintendo Direct. Om middernacht zendt de Japanse gamegigant een presentatie uit met circa veertig minuten aan gamenieuws. Het zou echter geen Nintendo Direct zijn als er niet van tevoren iets lekt. Dat is ook ditmaal het geval. Op de releasekalender van Nintendo Japan is namelijk een nieuwe Kirby-game aangetroffen. De Japanse titel vertaalt letterlijk naar 'Kirby: Discovery of the Stars'. De titel wordt vergezeld door een afbeelding. Daarop is Kirby te zien in wat lijkt op een post-apocalyptische stad. Het is een tijd geleden sinds we onze ronde vriend in actie hebben gezien. De laatste mainline Kirby-game, Kirby Star Allies, dateert alweer uit 2018.

Ook het releasejaar van de game is gelekt. Kirby: Discovery of the Stars moet volgend jaar verschijnen op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Japan
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kirby and the Forgotten Land

Series

Kirby

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord