Cadence of Hyrule

  • Ontwikkelaar Brace Yourself Games
  • Eerste releasedatum 13 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Leak: Nieuwe Zelda-game Cadence of Hyrule mogelijk deze week uit

Vermoedelijk komt de nieuwe Zelda-game Cadence of Hyrule deze week nog uit. Oplettende bezoekers van de Nintendo website ontdekte een lek, waardoor de releasedatum nu mogelijk bekend is.

Wie naar de Nintendo-pagina van de nieuwe Zelda-game Cadence of Hyrule gaat, wordt alvast warm gemaakt met informatie over de nieuwe Zelda game. Een game waarvan niemand nog exact wist wanneer die uit zou komen. Nintendo stelt wel vaker een informatiepagina op, niets spannends, toch? Maar deze keer is iets bijzonders aan de hand. Wie in de broncode van de website rondsnuffelt komt al snel de releasedatum van de game tegen.

Release nieuwe Zelda

Zoals te zien valt is Nintendo van plan de game op 30 mei uit te brengen. Uiteraard moet blijken of dit klopt.

BRON Nintendo

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?