Leak: Nieuwe beelden Metroid Dread opgedoken

Geplaatst: 6 augustus 2021 10:30
Aangepast: 6 augustus 2021 13:57

Er zijn onlangs nieuwe beelden van Metroid Dread opgedoken. De beelden komen van een verborgen video op het officiële Nintendo-kanaal op YouTube.

Tijdens de E3 dit jaar werd Metroid Dread aangekondigd. Deze old-school Metroid-game werd door velen gezien als de klapper van Nintendo's E3-presentatie. Dat lijkt ook zeker terecht, gezien de gameplaybeelden van Metroid Dread ons veel old-school actie beloven. Hoewel de releasedatum nog in dit jaar valt, laat de game nog even op zich wachten. Inmiddels hebben we al wat meer van Metroid Dread's E.M.M.I-robots mogen zien, maar een nieuwe video toont ons meer van het verhaal. Zo zien we namelijk wat Egyptische invloeden. De video in kwestie staat op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo, maar is alleen te bekijken via een verborgen link. Wellicht moest de video nog niet online staan en krijgen we later een officiële onthulling.

Metroid Dread verschijnt 8 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metroid Dread

Series

Metroid

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

8 oktober 2021

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2021

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord