Leak: Nieuwe Battlefield 6 details gelekt

Geplaatst: 30 maart 2021 20:53

Tom Henderson heeft details gelekt rondom de volgende Battlefield-titel. Volgens de influencer gaat de shooter simpelweg BATTLEFIELD heten.

In een nieuwsbericht op de website getrevue.co heeft influencer Tom Henderson details gelekt rondom 'Battlefield 6'. In plaats van de genoemde titel gaat de shooter simpelweg BATTLEFIELD heten. De game speelt zich af in de toekomst ongeveer tien jaar vanaf nu. Door de setting van het verhaal kunnen ontwikkelaars wapens en voertuigen in de game werken die momenteel in ontwikkeling zijn voor militair gebruik. Henderson stelt dat de setting vergelijkbaar is met die van Call of Duty Black Ops, een shooter die in 2012 uitkwam en zich afspeelde in het jaar 2025. BATTLEFIELD krijgt daarnaast een baanbrekende campagne vergeleken met de vorige games uit de serie. Deze gaat zich richten op de speler en zijn gespecialiseerde eenheid, waarbij het mogelijk is om te kiezen voor welke superkracht je strijdt. Het gaat om de superkrachten USA en Russia die een team van specialisten en hun vaardigheden aanbieden. Multiplayer is voorzien van grotere en betere gevechten met een Battle Royale die later wordt toegevoegd. Spelers kunnen nog steeds kiezen uit vier verschillende typen soldaten, maar hebben in plaats daarvan unieke gadgets en vaardigheden.

De details rondom dit nieuws is nog niet bevestigd door EA. BATTLEFIELD/Battlefield 6 komt waarschijnlijk eind dit jaar naar de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: getrevue.co
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord