Leak: Naam van nieuwe Call of Duty-game gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 24 mei 2019 20:20

Activision was voornemens de game te onthullen tijdens de komende E3 beurs, maar de naam van de nieuwe Call of Duty is voortijdig gelekt. YouTuber LongSensation sprak voor zijn beurt en bracht de naam naar buiten.

Over de naam van de shooter lijkt niet heel diep nagedacht te zijn, want dit zou zomaar eens voor veel verwarring kunnen gaan zorgen. Het is - zoals reeds verwacht werd - inderdaad een Modern Warfare game, maar dit vierde deel in die reeks gaat Call of Duty: Modern Warfare heten. Precies, dit deel wordt dus niet genummerd, zoals bij de andere delen wel het geval is. Activision laat de game al een aantal weken lang zien aan pers en influencers, dus een lek als dit kon eigenlijk niet uitblijven. Meerdere bronnen hebben bevestigd dat het gaat om een reboot van de eerste Modern Warfare-game.

Call of Duty: Modern Warfare moet uitkomt in de herfst van dit jaar.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord