Leak: Naam en collector's edition nieuwe Ghost Recon gelekt

Geplaatst:

Vanavond vindt er een aankondiging plaats voor de nieuwe game in de Ghost Recon-reeks. De naam en collector's edition van deze nieuwe Ghost Recon zijn echter al gelekt.

Reddit-gebruiker jrmywl30 vond een afbeelding van de nieuwe Ghost Recon op een Duitse Ubisoft-server. De afbeelding is inmiddels alweer van de server verwijderd, maar op het internet is natuurlijk niets echt helemaal weg. Op de afbeelding die de Reddit-gebruiker online geplaatst heeft, is te zien dat Breakpoint de naam is van de nieuwe Ghost Recon. Op de afbeelding is tevens te zien dat fans een beeldje van een personage met een cape en masker kunnen krijgen bij de Wolves collector's edition van de game.

Ghost Recon Breakpoint is de opvolger van Ghost Recon Wildlands uit 2017. Vanavond om 20.30 uur wordt de game officieel aangekondigd en leren we meer.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord