Leak: MLB The Show 21 gelekt voor Xbox-consoles

Geplaatst:
Aangepast: 1 februari 2021 13:47

MLB The Show 21 is vroegtijdig gelekt. Dankzij deze leak weten we nu wel dat de honkbal-serie naar de Xbox-consoles komt.

MLB The Show 21 is de eerste PlayStation Studios geproduceerde game die naar de Xbox-consoles komt. De MBL The Show franchise is altijd exclusief geweest voor de console van Sony, maar nu lijkt die exclusiviteit aan een einde te komen. De leak laat ook weten dat er een Jackie Robinson-editie komt. Jackie Robinson was de eerste Afro-Amerikaanse honkballer in de Major League Baseball, nadat de ban was opgeheven voor gekleurde mensen om mee te mogen spelen. Ook weten we nu de releasedatum voor de nieuwe honkbalgame. Deze informatie wordt allemaal bevestigd tijdens de show "Hot Ones" op YouTube, later vandaag. Bekijk hier de review van MLB: The Show 20 op de PlayStation 4.

Als de leak accuraat is dan zien we MLB The Show 21 verschijnen op 20 april voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Resetera
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MLB The Show 21

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 april 2021

Ontwikkelaar

Sony Interactive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord