Leak: Meer bewijs voor battle royale in Halo Infinite

Geplaatst:

Uit een datamine van Halo Infinite is een fonkelnieuwe gamemodus gelekt. De modus, die als interne naam 'Tatanka' heeft, is waarschijnlijk een battle royale.

De contentdroogte in Halo Infinite lijkt eindelijk tot een einde te gaan komen. Niet alleen gaat het tweede seizoen van Halo Infinite volgende maand van start, maar er lijkt ook een battle royale-modus in de maak te zijn. Vorige week dook er al een gerucht op over het bestaan van de modus. Een nieuwe datamine van de game gooit nu olie op het vuur. Uit de code is namelijk meer informatie gehaald over de zogenaamde 'Tatanka'-gamemodus. Aan de modi en opties te zien, wordt Tatanka uiteindelijk een battle royale. Momenteel kunnen we al zien dat het mogelijk is om free-for-all-potjes alleen, of met twee of vier spelers te spelen. Tevens zijn er bots beschikbaar om tegen te spelen. Het lijkt er dus op dat er echt een battle royale-stand naar Halo Infinite komt. Je kunt de informatie uit de datamine in de onderstaande tweets vinden.

Er is nog geen releasedatum voor de battle royale-modus in Halo Infinite bekend. Het enige wat we weten, is dat de modus op dit moment getest wordt. Op basis van eerdere geruchten, is het echter aannemelijk dat de modus rond het derde of vierde seizoen van Halo Infinite aan de game wordt toegevoegd. De eerder aangekondigde co-op-modus van Halo Infinite komt wel al ergens in het tweede seizoen naar de game.

Bron: InfiniteLeaks via Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord