Leak: Map Call of Duty: Warzone verandert in seizoen 5

Geplaatst:

Er komen grote veranderingen aan voor Verdansk, de map van Call of Duty: Warzone, in het volgende seizoen. Het gaat om een trein die over de map rijdt en het stadium dat eindelijk opengaat.

Met de recente ondersteuning van 200-player matches in Call of Duty: Warzone komen de gelekte map-veranderingen als geroepen. Naar verluidt komt er namelijk een trein gevuld met loot in seizoen 5 die je kan gebruiken als transportmiddel, waardoor er wat extra mobiliteit in de game is. Daarnaast gaat er meer ruimte komen in Verdansk. Het stadium is namelijk vooralsnog een dichte plek waar je alleen langs of op kan, maar daar komt dus vermoedelijk verandering in doordat de binnenkant van het stadium te betreden wordt. Deze veranderingen gaan doorgevoerd worden via een atoombom die op de map gaat ontploffen. Dit zal gebeuren tijdens een live-evenement, net zoals Fortnite vaker heeft gedaan om een seizoen af te sluiten en het begin van een nieuw seizoen in te luiden.

Hopelijk betekenen deze veranderingen niet dat Call of Duty: Warzone weer een update krijgt van rond de 25 tot 30 gigabyte. De bestandsgrootte van Call of Duty: Modern Warfare, waar Warzone een onderdeel van is, is momenteel al meer dan 200 gigabyte.

Bron: VGC
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord