Leak: Lilith keert terug in Diablo IV

Geplaatst:
Aangepast: 29 oktober 2019 14:17

In de aanloop naar BlizzCon blijven de lekken maar komen. Zo gaat er nu een gerucht rond dat Lilith terugkeert in Diablo IV.

Vorige week werd Diablo IV mogelijk gelekt middels een advertentie in het Duitse tijdschrift GameStar. In dit tijdschrift staat een advertentie van een artbook met daarin de artworks van de eerste Diablo-game tot en met het vierde deel. Er is tot nu toe nog niet gesproken over het bestaan van Diablo IV, dus wellicht wordt dat een van de grote aankondigingen tijdens BlizzCon dit jaar. Een nieuwe leak versterkt echter het gerucht dat er vierde Diablo-game aan zit te komen. Het Twitteraccount van WeakAuras, een bekend UI framework voor World of Warcraft, heeft namelijk een pagina van de digitale versie van het Diablo artbook gedeeld. Hierin zien we een pagina die gaat over Lilith, de Succubus Queen uit het Pandemonium Event van Diablo II. In de beschrijving staat dat Lilith in Diablo IV als personage terugkeert met een ander uiterlijk.

BlizzCon 2019 vindt op 1 en 2 november plaats. Wellicht krijgen we dan een officiële aankondiging van Diablo IV.

Bron: WeakAuras
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord