L.A. Noire

  • Ontwikkelaar Team Bondi
  • Eerste releasedatum 17 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Leak: L.A. Noire vervolg in aantocht na leak soundtrack

L.A. Noire kan zomaar een vervolg ontvangen. De soundtrack voor de game was namelijk gelekt op YouTube.

Op Reddit werden deze bevindingen gedeeld en gediscussieerd. Gebruiker "ADandyHighwayman" kwam de diverse tracks tegen terwijl hij zelf muziek aan het browsen was. Het kanaal waarop deze songs gepost waren is kort na het uploaden van de tracks verwijderd, door claims van Take Two. Er zijn echter nog wel screenshots gemaakt van de beschrijving van de video. Hierin staat dat de muziek onderdeel is van L.A. Noire Part 2. Hoe de soundtrack precies op YouTube is verschenen is nog onduidelijk. Bekijk hier onze review van de originele L.A. Noire.

LA Noire 2 leak

Is L.A. Noire Part 2 in aantocht, of is het maar een foutje in het systeem van YouTube? Wat denken jullie? Laat het ons vooral weten in het reactieveld hieronder!

BRON Reddit

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?