Leak: L.A. Noire vervolg in aantocht na leak soundtrack

Geplaatst:

L.A. Noire kan zomaar een vervolg ontvangen. De soundtrack voor de game was namelijk gelekt op YouTube.

Op Reddit werden deze bevindingen gedeeld en gediscussieerd. Gebruiker "ADandyHighwayman" kwam de diverse tracks tegen terwijl hij zelf muziek aan het browsen was. Het kanaal waarop deze songs gepost waren is kort na het uploaden van de tracks verwijderd, door claims van Take Two. Er zijn echter nog wel screenshots gemaakt van de beschrijving van de video. Hierin staat dat de muziek onderdeel is van L.A. Noire Part 2. Hoe de soundtrack precies op YouTube is verschenen is nog onduidelijk. Bekijk hier onze review van de originele L.A. Noire.

Is L.A. Noire Part 2 in aantocht, of is het maar een foutje in het systeem van YouTube? Wat denken jullie? Laat het ons vooral weten in het reactieveld hieronder!

Bron: Reddit
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot L.A. Noire

Series

-

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

17 mei 2011

Ontwikkelaar

Team Bondi

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord