Leak: Kingdom Hearts III uitgelekt, gameregisseur reageert

Geplaatst: 17 december 2018 12:00
Aangepast: 17 december 2018 15:03

Meer dan een maand voor de officiële release is Kingdom Hearts III uitgelekt. Gameregisseur Tetsuya Nomura reageert op de lekken met een geruststellende boodschap.

De nieuwste Kingdom Hearts-game, waar fans al zo'n dertien jaar op wachten, is meer dan een maand voor de officiële release gelekt. Afgelopen weekend verschenen er verscheidene video's en screenshots van de game nadat een fysieke copy van Kingdom Hearts III via Facebook doorverkocht werd. In een verklaring via Twitter geeft gameregisseur Tetsuya Nomura aan dat de grootste spoilers van de game, zoals het einde en een geheime video, nog niet in de game zitten. Deze worden pas later via een patch aan de game toegevoegd. Wel vraagt hij fans de reeds gelekte video's niet te delen, zodat iedereen over een maand van de release kan genieten zoals dat bedoeld is.

onbekend

Kingdom Hearts III verschijnt op 29 januari 2019 op PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Eurogamer
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kingdom Hearts III

Series

Kingdom Hearts

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

29 januari 2019

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord