Leak: GTA 6 brengt je naar Rio de Janeiro en Vice City

Geplaatst: 2 juli 2019 12:20
Aangepast: 3 juli 2019 13:02

In de laatste paar dagen is er een hele hoop informatie gelekt over de nieuwe Grand Theft Auto-game. GTA 6 brengt je volgens verschillende bronnen naar Rio de Janeiro en Vice City.

Een paar dagen geleden is het begonnen met Reddit-gebruiker JackOLantern1982 die op het forum een lange lijst plaatste met details over de volgende game in de Grand Theft Auto-serie. Zo wordt volgens zijn bronnen de game ontwikkeld onder de codenaam Project Americas. De game speelt zich af in Vice City en in een nieuwe regio die gebaseerd is op Rio de Janeiro. Volgens de Reddit-gebruiker speelt de game zich af in de jaren '70 en '80 en neem je de rol aan van iemand die hogerop wil komen in een drugsbende. Nadat JackOLantern1982 deze details over de volgende GTA plaatste, doken er nog meer vermeende leaks op. Zo plaatste een gebruiker nog meer details over de game op het Fireden-forum. Deze gebruiker, onder de naam GTA6man, claimt al sinds 2015 bezig te zijn met acteerwerk voor de game. Volgens hem speelt de game zich af in Liberty City in de huidige tijdlijn en krijg je de controle over vier verschillende speelbare personages. Daarnaast splitst de verhaallijn zich uiteindelijk in twee verschillende routes die ook qua gameplay van elkaar verschillen en bevat de game twee keer zoveel dialoog als GTA 5 dat had. Tot slot geeft deze gebruiker nog aan dat zijn project in 2021 is afgelopen en hij verwacht een releasedatum ergens in 2022 of 2023.

Afbeelding: Fireden

Of deze leaks en geruchten uiteindelijk waar blijken te zijn, valt nog te bezien. Momenteel heeft Rockstar zelf nog helemaal niets prijsgegeven over de volgende game in de Grand Theft Auto-serie.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord