Leak: Groot lek onthult drie games van uitgever Bandai Namco

Geplaatst:
Aangepast: 8 juni 2019 12:19

Een groot lek onthult drie games van Bandai Namco. Door een fout op de website van de uitgever, zijn voortijdig Elden Ring, Tales of Arise en Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered gelekt.

Hiermee zijn de geruchten over deze games dus ook direct bevestigd. Elden Ring wordt ontwikkeld door FromSoftware, in samenwerking met George R. R. Martin, de maker van Game of Thrones. De Tales of-serie wordt uitgebreid met een nieuwe game in de vorm van Tales of Arise. De RPG speelt zich af op de planeet Dahna. Last but not least is er een remaster van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch in de maak. Deze drie games zijn gelekt door een URL op de website van Bandai Namco die nu al voor publiek toegankelijk bleek te zijn.

Nu de titels al gelekt zijn is het verrassingseffect weg, maar wellicht worden we tijdens de E3 van meer details over deze games voorzien.

Bron: Gematsu
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord