Leak: GoldenEye 007 komt naar Xbox

Geplaatst:
Aangepast: 2 januari 2022 12:40

De Nintendo 64 heeft een aantal grote klassiekers voortgebracht. Eén van die games die het destijds heel goed deed wordt nu opnieuw uitgebracht; GoldenEye 007 komt namelijk naar Xbox.

Gamers die bewust het Nintendo 64-tijdperk hebben meegemaakt zullen ongetwijfeld GoldenEye 007 hebben gespeeld. De game gold destijds als één van de beste games voor Nintendo's console. Sterker nog, GoldenEye 007 is de op twee na best verkochte Nintendo 64 game aller tijden. Er was zelfs een Nintendo 64 bundel waar de game bij inbegrepen was. In 2010 werd er een remake gelanceerd voor de Wii, GoldenEye: Reloaded. Hoewel die een jaar later ook naar de PlayStation 3 en Xbox 360 kwam, hebben we sindsdien eigenlijk niets meer van GoldenEye 007 vernomen. Tot nu, want er is een achievementlijst geplaatst op TrueAchievements. Bovendien zijn er al mensen die een aantal van deze achievements hebben weten te unlocken, wat er op wijst dat de kans groot is dat we de game binnenkort opnieuw kunnen spelen op Xbox consoles. De game werd oorspronkelijk ontwikkeld door Rare, dat in 2002 werd overgenomen door Xbox.

Een remaster van GoldenEye 007 is op dit moment niet officieel aangekondigd, maar de kans is groot dat we binnenkort meer te horen krijgen over wanneer de heruitgave beschikbaar is.

Bron: TrueAchievements
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord