Leak: Ghostwire: Tokyo releasedatum gespot via PSN

Geplaatst: 20 januari 2022 21:55

Sta je te trappelen om te beginnen met een nieuw horroravontuur voor de PlayStation 5? Dan kun je wellicht binnenkort je hart ophalen, mits de volgende gegevens blijken te kloppen natuurlijk.

Ghostwire: Tokyo is al een tijdje bij ons bekend. Nu kunnen we wellicht binnenkort aan de slag met de horrorgame van Resident Evil-maker Shinji Mikami en zijn studio Tango Gameworks. Op de online winkel van het PSN (PlayStation Network) is namelijk de releasedatum gespot van de horrorgame. Een andere website was ons te vlug af voor deze bijzondere bevinding, de bronvermelding brengt je naar de originele maker van de screenshot. Bethesda en Sony hebben nog niet gereageerd op de claim. Bekijk hier nieuwe gameplay van Ghostwire: Tokyo. Ghostwire: Tokyo was onlangs uitgesteld naar begin 2022.

Als de leak klopt, dan kunnen we genieten van Ghostwire: Tokyo op 24 maart voor de pc en PlayStation 5.

Bron: mp1st
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostwire: Tokyo

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord