Leak: Ghostface uit Scream komt naar Dead by Daylight

Geplaatst:

Door een fout van ontwikkelaar Behaviour Interactive is de nieuwe moordenaar voor Dead by Daylight al gelekt. Niemand minder dan Ghostface uit Scream komt de overlevenden achterna zitten om ze een kopje kleiner te maken.

Ontwikkelaar Behaviour Interactive had zich de onthulling van de iconische moordmachine ongetwijfeld anders voorgesteld, maar heeft door een fout de komst van de gemaskerde freak al verklapt. In plaats van een nieuwe update gaven zij de content van het nieuwe personage vrij voor de Xbox One-versie. Hierdoor konden een aantal gamers op de Xbox One al met Ghostface aan de slag, zonder dat deze nog aangekondigd was. Reddit-gebruiker NiitoIsHere maakte direct van deze mogelijkheid gebruik en plaatste zijn screenshots op het populaire platform. Behaviour Interactive bevestigde de fout op hun Twitteraccount.

Ghostface wordt gelanceerd met de volgende update voor Dead by Daylight en die staat momenteel gepland voor een release in juni.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord