Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival
  • Gameliner score -

Leak: Ghostface uit Scream komt naar Dead by Daylight

Door een fout van ontwikkelaar Behaviour Interactive is de nieuwe moordenaar voor Dead by Daylight al gelekt. Niemand minder dan Ghostface uit Scream komt de overlevenden achterna zitten om ze een kopje kleiner te maken.

Ontwikkelaar Behaviour Interactive had zich de onthulling van de iconische moordmachine ongetwijfeld anders voorgesteld, maar heeft door een fout de komst van de gemaskerde freak al verklapt. In plaats van een nieuwe update gaven zij de content van het nieuwe personage vrij voor de Xbox One-versie. Hierdoor konden een aantal gamers op de Xbox One al met Ghostface aan de slag, zonder dat deze nog aangekondigd was. Reddit-gebruiker NiitoIsHere maakte direct van deze mogelijkheid gebruik en plaatste zijn screenshots op het populaire platform. Behaviour Interactive bevestigde de fout op hun Twitteraccount.

Dead by Daylight Ghostface1

Ghostface wordt gelanceerd met de volgende update voor Dead by Daylight en die staat momenteel gepland voor een release in juni.

BRON Reddit

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?