Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Leak: Gelekte Elden Ring trailer zwerft online rond

Een gelekte Elden Ring-trailer zwerft online rond. Dit laat de website Video Games Chronicle weten met bevestiging van game-journalist Jason Schreier.

Elden Ring werd tijdens de Microsoft show van E3 2019 onthuld, maar sindsdien is het erg stil gebleven rondom de nieuwe soulslike-game van FromSoftware. Het nieuwe beeldmateriaal wordt gezien als "Bandai Namco confidential". De gameplay die getoond is in de trailer is naar verluid off-screen. De bekende Dark Souls-gameplay komt erin voor, gepaard met nieuwe imponerende bossfights. Het is nog even wachten totdat de trailer officieel wordt onthuld. Volgens diverse bronnen is de titel echter wel verschoven naar het jaar 2022. Bekijk hier het laatste Elden Ring nieuws.

Elden Ring, oh, Elden Ring. Ben jij benieuwd naar de nieuwe actie/RPG van FromSoftware?

BRON VGC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?