Leak: FromSoftware werkt aan nieuwe Armored Core-game

Geplaatst: 11 januari 2022 18:45

FromSoftware is natuurlijk bekend als ontwikkelaar achter de geniale Dark Souls-serie. Ze waren echter eerst met een andere franchise bezig.

En deze franchise zou zomaar weer gameland binnenkort kunnen gaan betreden. Ik heb het natuurlijk over Armored Core. In deze gameserie bestuur je een gigantische mech en vernietig je alles in je pad. Armored Core is al onderdeel van de gameindustrie sinds 1997, waar het haar debuut maakte op de originele PlayStation. De laatste Armored Core-game was Armored Core V, die speelbaar was in 2012 op de PlayStation 3 en Xbox 360. De gelekte screenshots tonen ons vaag nieuwe beelden van de toekomstige actiegame. Naar verluid zijn deze screenshots afkomstig uit een consumentenonderzoek. Bekijk hier FromSoftware's meest felbegeerde game van dit jaar; Elden Ring.

Wat wil jij zien van een nieuwe Armored Core-game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Armored Core 4

Series

-

Uitgever

505 GameStreet

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

29 juni 2007

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord