Leak: Forza Horizon 5 gelekt via Hot Wheels

Geplaatst: 24 mei 2021 12:58

We krijgen voordat Forza Motorsport arriveert op de Xbox Series X|S wellicht eerst nog een nieuwe Horizon-titel. Forza Horizon 5 is namelijk gelekt via een nieuw Hot Wheels-figuur.

De geruchten rondom Forza Horizon 5 zijn al een tijdje zich aan het verspreiden over het internet. Zo wordt er gespeculeerd over het nieuwe land waar Forza Horizon 5 zich in gaat vestigen. Eerst werd er gedacht dat het Azië zou zijn, maar tegenwoordig wordt er meer gedacht aan Mexico. De leak is afkomstig van T-Hunted, een welbekend figuur binnen de Hot Wheels-community. Hij onthulde via zijn Instragram-account een nieuw auto-figuur, namelijk de '19 Mercedes-Benz A-Class. Deze auto is nog niet verschenen in een eerdere game en lijkt dus ook onderdeel te zijn van de nieuwe line-up aan auto's die Forza Horizon 5 gaat presenteren. Daarnaast zien we ook op de verpakking een woestijn, wat ook meer duidt op de nieuwe setting in Mexico. Tot slot wordt er gespeculeerd over het logo, wat qua stijl meer in lijn is met de aankomende Forza Motorsport.

Er gaan geruchten rond dat Forza Horizon 5 onthuld wordt tijdens E3 2021. Wat denken jullie?

Bron: T-Hunted Instagram
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord