Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score

Leak: Far Cry 6 geteased op PS Store Hong Kong

Het lijkt erop dat Far Cry 6 geteased is door de PlayStation Store in Hong Kong. Hier verscheen namelijk een pagina voor Far Cry 6 met onder andere informatie over de pre-order.

Op de pagina staat ook informatie over het upgraden van de game naar de PlayStation 5 versie, zodra die beschikbaar is. Het goede nieuws is dat de upgrade naar de PlayStation 5 versie gratis is volgens de pagina. Als de informatie op de PS Store pagina klopt, is ook de release datum van de game gelekt. Er staat namelijk bij 'released 2021.02.18. Dat zou betekenen dat de game gepland staat voor februari 2021. Je komt terecht op het tropische paradijs Yara. Anton Castillo is de dictator van het eiland en samen met zijn zoon Diego tracht hij het weer tot zijn volle glorie te herstellen. Hun onderdrukking heeft geleid tot een revolutie. Je speelt als Dani Rojas, een lokale bewoner van Yara die guerrilla strijder is geworden om het eiland te bevrijden van de onderdrukking.

Mocht de informatie kloppen, dan komt Far Cry 6 uit op 18 februari 2021.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?