Leak: Eerste beelden nieuwe Xbox Store Mercury getoond

Geplaatst:
Aangepast: 4 juni 2020 18:37

Xbox komt met een nieuwe online store voor 2020. Deze komt met de codenaam Mercury en wat andere toffe features. Het originele design gaat compleet op de schop.

De store wordt gemaakt voor de Xbox One, maar ook voor de Xbox Series X. Het design doet erg denken aan de Xbox Bèta applicatie voor de pc. De beelden hieronder zijn niet officieel door Microsoft zelf weggegeven, maar deze versie van de store is gelekt. Alles wat je verder van een store verwacht is te zien. Zo kun je filteren op prijs, populariteit en meer. Elke game lijkt een trailer ingebouwd te hebben bij het logo, wat zorgt voor een veel vloeiender zoektocht door de vele games. Ondanks dat de app nog niet af is, ziet alles er wel strak en verzorgd uit. Andere services zoals Xbox Game Pass zijn ook terug te vinden in de nieuwe store. Misschien dat we meer te weten komen tijdens het Xbox-evenement in juli.

Wanneer de nieuwe Xbox Store Mercury naar de console komt is nog niet bekend. Wat vind jij van de beelden tot nu toe?

Bron: Windows Central Gaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord