Leak: Eerste beelden gevechtssysteem Godfall gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 21 januari 2020 09:20

De eerste beelden van het gevechtssysteem van Godfall zijn gelekt. Een Reddit-gebruiker plaatste onlangs een korte video van het gevechtssysteem op het forum.

Tijdens The Game Awards vorig jaar werd de PlayStation 5-game Godfall onthuld. Godfall is een third-person fantasygame die zich richt op melee-gevechten en het verzamelen van loot. Van deze melee-gevechten is nu een korte video uitgelekt waarin we kunnen zien hoe dit er straks uit gaat zien. Reddit-gebruiker YeaQuarterDongIng heeft een video van zes seconden online geplaatst waarin we een aantal verschillende aanvallen en vijanden kunnen zien. Volgens de Reddit-gebruiker komen deze beelden van een nog niet eerder uitgebrachte trailer die hij in zijn bezit heeft. Hoe hij aan deze trailer komt of wanneer de trailer eigenlijk uitgebracht wordt, vertelt hij er niet bij.

Godfall verschijnt tijdens de feestdagen op de PlayStation 5 en pc.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Godfall

Series

-

Uitgever

Gearbox Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

12 november 2020

Ontwikkelaar

Counterplay Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord