Gameliner 15 jaar vijftien-daagse
Godfall
  • ONTWIKKELAAR Gearbox Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 5
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Leak: Eerste beelden gevechtssysteem Godfall gelekt

De eerste beelden van het gevechtssysteem van Godfall zijn gelekt. Een Reddit-gebruiker plaatste onlangs een korte video van het gevechtssysteem op het forum.

Tijdens The Game Awards vorig jaar werd de PlayStation 5-game Godfall onthuld. Godfall is een third-person fantasygame die zich richt op melee-gevechten en het verzamelen van loot. Van deze melee-gevechten is nu een korte video uitgelekt waarin we kunnen zien hoe dit er straks uit gaat zien. Reddit-gebruiker YeaQuarterDongIng heeft een video van zes seconden online geplaatst waarin we een aantal verschillende aanvallen en vijanden kunnen zien. Volgens de Reddit-gebruiker komen deze beelden van een nog niet eerder uitgebrachte trailer die hij in zijn bezit heeft. Hoe hij aan deze trailer komt of wanneer de trailer eigenlijk uitgebracht wordt, vertelt hij er niet bij.

Godfall combat

Godfall verschijnt tijdens de feestdagen op de PlayStation 5 en pc.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?