Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Leak: Diablo IV mogelijk gelekt

Diablo 4 is mogelijk gelekt. Het bestaan van de game kwam aan het licht in een Duits gamemagazine.

In het Duitse gamemagazine GameStar is mogelijk het bestaan van Diablo 4 gelekt. Op een van de pagina's in het tijdschrift wordt gesproken over een nieuw boek dat The Art of Diablo heet. Dit boek is gewijd aan de artwork van de verschillende delen van de Blizzard-game. In de beschrijving van het boek die in het tijdschrift te vinden is, is een opmerkelijk detail te vinden. De beschrijving vernoemt namelijk expliciet dat er meer dan vijfhonderd artworks te vinden zijn uit zowel Diablo, Diablo II, Diablo III en Diablo IV. Het tijdschrift ligt vanaf morgen in de winkels en Blizzard zelf heeft nog geen aankondiging gedaan over een dergelijke game. Gaat het hier dan toch om een typfout, of weet GameStar meer dan de rest van ons?

Blizzard heeft nog niets officieels aangekondigd omtrent Diablo IV. Wellicht krijgen we tijdens het jaarlijkse BlizzCon, dat op 1 november begint, meer te weten.

BRON GameStar

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?