Leak: Diablo IV mogelijk gelekt

Geplaatst: 22 oktober 2019 10:40
Aangepast: 22 oktober 2019 10:40

Diablo 4 is mogelijk gelekt. Het bestaan van de game kwam aan het licht in een Duits gamemagazine.

In het Duitse gamemagazine GameStar is mogelijk het bestaan van Diablo 4 gelekt. Op een van de pagina's in het tijdschrift wordt gesproken over een nieuw boek dat The Art of Diablo heet. Dit boek is gewijd aan de artwork van de verschillende delen van de Blizzard-game. In de beschrijving van het boek die in het tijdschrift te vinden is, is een opmerkelijk detail te vinden. De beschrijving vernoemt namelijk expliciet dat er meer dan vijfhonderd artworks te vinden zijn uit zowel Diablo, Diablo II, Diablo III en Diablo IV. Het tijdschrift ligt vanaf morgen in de winkels en Blizzard zelf heeft nog geen aankondiging gedaan over een dergelijke game. Gaat het hier dan toch om een typfout, of weet GameStar meer dan de rest van ons?

Blizzard heeft nog niets officieels aangekondigd omtrent Diablo IV. Wellicht krijgen we tijdens het jaarlijkse BlizzCon, dat op 1 november begint, meer te weten.

Bron: GameStar
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord