eFootball

  • Ontwikkelaar Konami
  • Eerste releasedatum Herfst 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Leak: Demo voor PES 2022 nu te downloaden en spelen

Konami heeft zonder aankondiging een demo voor PES 2022 live gegooid voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en S.

De demo ging online onder de naam 'New Football Game Online Performance Test' en je kunt hem downloaden zonder PlayStation Plus of Xbox Gold abonnement. De demo kwam 23 juni online en kan tot en met 8 juli gespeeld worden. De social media kanalen van Konami spreken geen woord over de demo en er zijn ook geen persberichten uitgestuurd over het bestaan van de demo. Er is echter een pagina op de website van de ontwikkelaar die iets meer duidelijkheid geeft over de mysterieuze demo. 'Het doel van deze beta is het evalueren van de kwaliteit van de online matchmaking en de verbinding met de servers. Houd in de gaten dat de gameplay mechanics, het balanceren, de animaties en de graphics nog allemaal in ontwikkeling zijn en nog verbeterd zullen worden voor de officiële launch', luidt het statement van Konami.

Demo PES 2022

De demo van PES 2022 is vanaf nu te downloaden en spelen tot en met 8 juli.

BRON Reddit

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?