Leak: De volgende Dark Pictures heet The Devil In Me

Geplaatst: 5 juli 2021 11:20
Aangepast: 5 juli 2021 13:13

Het volgende hoofdstuk van de Dark Pictures Anthology is gelekt en heet The Devil In Me. Naast de titel is ook het logo van het vierde hoofdstuk gelekt.

Het nieuwe logo 'is gestileerd, met een vergrootglas dat vastzit aan de onderkant van de letter V'. Zowel de titel als het logo van de vierde toevoeging aan de Dark Pictures serie is gelekt via een recent merkdepot. Naast deze twee dingen wordt er niet veel meer weggegeven over de inhoud van de game. De vermelding van de game op Justia Trademarks, die op 28 juni online kwam, geeft wel een verhalende beschrijving van de naam en het logo van de vierde Dark Pictures game. Voor nu is dit alles dat we weten, aangezien ontwikkelaar Bandai Namco zelf nog geen woord heeft gesproken over het vierde hoofdstuk van hun horrorserie. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want het derde deel, House of Ashes, komt in oktober pas uit.

De vermelding van The Dark Pictures Anthology kwam op 28 juni online.

Bron: Justia Trademarks

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord