Leak: Dataminer vindt bewijs voor Battle Royale-modus Call of Duty: Modern Warfare

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2019 13:07

Het is nog niet officieel aangekondigd, maar een Battle Royale-modus voor de nieuwste Call of Duty-game zit er toch dik in. Een dataminer vindt namelijk bewijs voor de Battle Royale-modus in Call of Duty: Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare is nog geen maand uit, maar er wordt nu al weer druk gespeculeerd over wat Respawn Entertainment nog meer voor de game in petto heeft. De ontwikkelaar heeft nog niet veel losgelaten over de nieuwe content en nieuwe modi die voor de game gepland staan, maar er gaan genoeg geruchten rond dat Call of Duty: Modern Warfare een Battle Royale-modus krijgt. Deze modus wordt volgens de geruchten volgend jaar gratis aan de game toegevoegd. Een dataminer lijkt nu bewijs gevonden te hebben voor het bestaan van deze modus. De gebruiker Senescallo heeft op het Modern Warfare-subreddit een aantal gegevens gepost die hij in de bestanden van de game gevonden heeft. Volgens Senescallo heeft hij bewijs gevonden voor het bestaan van een Battle Royale-modus op een enorme map waar tweehonderd spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Daarnaast kun je volgens de dataminer in je eentje, met twee spelers of in een squad van vier spelers aan de modus meedoen. Ook zijn er respawn-mogelijkheden en verschillende challenges beschikbaar in de nieuwe modus.

Call of Duty: Modern Warfare is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Battle Royale-modus komt, volgens geruchten, begin 2020 naar de game.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord