Leak: Data Steam Summer Sale 2019 gelekt

Pak je creditcard er maar alvast bij om al je geld weer richting GabeN te strooien. De data van de Steam Summer Sale 2019 zijn namelijk gelekt.

Zoals elk jaar vindt er op Steam weer een Summer Sale plaats waarbij er duizenden games flink in de aanbieding worden gedaan. Zoals elk jaar lekt ook de data van de Summer Sale uit nog voordat deze door Valve officieel worden bekendgemaakt. Dit jaar is dat niet anders. De Chinese Steam fansite SteamCN had de data als eerste gedeeld en Steam Database, een onafhankelijke website die informatie over Steam bijhoudt, bevestigde deze data met haar eigen bronnen. Over een maand kunnen we dus weer volop genieten van enorme aanbiedingen op games.

Steam Sales

De Steam Summer Sale vindt naar verluidt plaats van 25 juni tot 9 juli.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?