Leak: Cuphead komt naar de PlayStation 4

Geplaatst: 28 juli 2020 14:35

Het nieuws dat Cuphead naar de PlayStation 4 komt, is gelekt via de PlayStation Store. De PlayStation 4 is de enige console waar de game nog niet op te spelen is.

Cuphead kwam in 2017 uit voor de pc en Xbox One en werd goed ontvangen door het publiek. Een jaar geleden kwam de game dan ook uit voor de Nintendo Switch, maar een release voor de PlayStation 4 zat er nog niet in. Tot vandaag, want onder het kopje nieuwe games in de PlayStation Store stond opeens een afbeelding van Cuphead. De afbeelding is ondertussen verwijderd, maar onder andere Twitteraar Wario64 wist er nog een screenshot van te maken. Dit jaar verschijnt ook de nieuwe dlc van Cuphead.

Wanneer het officiële nieuws naar buiten wordt gebracht is nog niet bekend. Wel vindt het vanmiddag om 5 uur een livestream met een populaire indie studio plaats met Geoff Keighley als gastheer.

Bron: VG247

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord