Crysis

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 16 november 2007
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: Crysis Remastered gelekt op Crysis.com

Crysis Remastered lijkt gelekt te zijn door de studio zelf.

Een oplettende Twitteraar, lashman, kwam per ongeluk een verwijzing naar Crysis Remastered tegen op de pagina 'cookie policy' van Crysis.com. Kort nadat hij hierover Twitterde, was de pagina offline gehaald. Foutje, bedankt. Niet alleen weten we nu zeker dat er een Remaster komt van Crysis, we weten nu ook dat hij naar de Nintendo Switch komt. Over een releasedatum wordt nog niets gezegd, maar op de pagina werd wel aangegeven dat de game uitkomt voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Crysis Remastered zou verbeterde grafische features en texturen bevatten en ondersteuning voor ray tracing.

Crysis kwam in 2007 uit voor de PC. Wanneer deze remaster uitkomt, gaan we vast binnenkort horen.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?