Cooking Mama Cookstar
  • EERSTE RELEASEDATUM Maart 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE -

Leak: Cooking Mama keert terug op de Nintendo Switch met Cookstar

Cooking Mama keert terug naar de Nintendo Switch met een gloednieuwe game. Cooking Mama Cookstar komt sneller uit dan je denkt!

In de trailer zien we de diverse gerechten die klaargemaakt worden. Cooking Mama Cookstar is speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch en maakt dan ook optimaal gebruik van de Joy-Cons. Allerlei verschillende kooktechnieken worden in de trailer getoond en het heeft uiteraard veel weg van de Nintendo DS versies. Je kan nu ook foto's maken van je creaties. De grote ster, Cooking Mama, is natuurlijk weer van de partij. Ze geeft de speler vele complimenten, maar kan ook pislink worden als je het vlees laat aanbranden!

De video is onlangs op privé gezet, wanneer hij weer beschikbaar is zie je hem terug!

Cooking Mama Cookstar is beschikbaar in maart voor de Nintendo Switch. Wat ga jij als eerste koken?

BRON Planet Entertainment

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?